Wat hebben andere over ons te zeggen?

Annemarie Clappers-Aaftink
Annemarie Clappers-Aaftink
Juni 25, 2020.
De kinderen gaan met plezier naar de sport BSO. De medewerkers zijn enthousiast, persoonsgericht en ze passen het aanbod steeds aan op wat de kinderen leuk vinden. Het contact met Bas is laagdrempelig en hij denkt altijd met je mee over oplossingen betreft de opvang. Ik ben heel tevreden.
Maura Middelhoff
Maura Middelhoff
Juni 22, 2020.
De SportBSO Bemmel is een BSO waar onze kinderen het ontzettend naar hun zin hebben. De begeleiding heeft aandacht voor de kinderen, maar zitten er niet bovenop. Het spelaanbod is heel divers en er is elke maand wel iets speciaals te doen. Ook voor kinderen die niet de hele middag willen rennen en vliegen, is er voldoende afleiding. Een echte aanrader, deze SportBSO in Bemmel!
Jeroen Guldemond
Jeroen Guldemond
Juni 21, 2020.
Perfecte BSO voor onze dochter! Wisselende sport(ieve)programma's; maar ook genoeg vrije keuzemomenten, en wil je niet sporten? Doe dan vooral lekker wat anders; zowel binnen als buiten genoeg activiteiten. Onze dochter komt wekelijks met een grote smile thuis uit de BSO; weer of geen weer; zij is buiten te vinden. Heerlijk een paar uur sporten uit school waar ze grotendeels toch binnen verblijft en energie niet altijd kwijt kan. Uit school bij de sportBSO kan ze haar energie volop kwijt. Leiding erg enthousiast en vol met leuke plannen! Clinics, gewoon lekker voetballen of trefballen, of binnen tafelvoetballen; sportieve keuzes genoeg. Als je je kind komt ophalen en staat stralend in een voetbaldoel te zwaaien; helemaal top! Voor onze dochter de beste keuze!
Stefanie Kobussen
Stefanie Kobussen
Juni 21, 2020.
Leuke, kleinschalige opvang waar het ontdekken van verschillende sporten wordt aangemoedigd. Flexibel/denken graag mee en actieve medewerkers!
Annemarie Annee
Annemarie Annee
Juni 21, 2020.
Vijf sterren, absoluut! Mijn 10 jarige zoon gaat met veel plezier naar de sportbso. Lekker actief buiten zijn waarbij veel mag en niks moet, wat natuurlijk fijn is omdat de ene sport/spel nou eenmaal meer aanspreekt dan de andere sport/spel. Veel afwisseling in het aanbod en bijzonder vriendelijke, professionele en enthousiaste medewerkers. Daarnaast spreekt de kleinschaligheid en het persoonlijk contact mij erg aan.
Elowy Groot
Elowy Groot
Juni 21, 2020.
Onze kinderen (jongetje 8 en meisje 10) zijn altijd super enthousiast over de SportBSO. Ze lijken bijna iedere week weer een nieuwe sport uit te proberen en komen zonder uitzondering blij terug. Altijd onder goede begeleiding die vooral niet te dwingend is; als kinderen geen zin hebben en bijvoorbeeld lekker binnen willen zitten is dat allemaal geen probleem. Er wordt veel en goed gecommuniceerd en de organisatie is erg flexibel. Zeker een aanrader voor alle kinderen die graag (buiten) sporten.
Marloes van Gellecum
Marloes van Gellecum
Juni 21, 2020.
Vroeger moest ik een discussie met mijn zoontje aangaan als hij naar de bso moest, nu hij naar de sport bso gaat is het discussie dat hij niet vaak genoeg gaat.😃 ze zijn heerlijk actief bezig, veel afwisseling in sport en spel en enthousiaste medewerkers. Ook de communicatie gaat soepeltjes en fijn, geen moeilijk gedoe en Bas denkt altijd mee over een passende oplossing in de opvang. 5 sterren voor deze top bso ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️