Ons team

Bas Disveld | SportBSO Lent

Bas Disveld

Pedagogisch Medewerker & Eigenaar

Gedreven door mijn passie in sport, streef ik naar een plezierig en uitdagend sport- en beweegaanbod voor kinderen. Ik heb CIOS Sporten bewegingscoordinator niveau 4 afgerond en Sportkunde. In het verleden ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker bij een buitenschoolse opvang, waar ik voornamelijk bezig was met sportactiviteiten voor kinderen. Daarnaast ben ik als voetbaltrainer werkzaam geweest bij NEC en Sportclub Bemmel van diverse teams (O9 t/m O19). Ook vind ik het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom heb ik samen met twee anderen, het heldenvoetbal opgericht bij Sportclub Bemmel.

Pedagogisch Medewerkers

Fabienne

Fabienne (leidinggevende en pedagogisch coach)

Hoi hoi, Mijn naam is Fabiënne Hendriks, ik ben 26 jaartjes jong en ik woon inmiddels samen in Bemmel. Ik ben opgegroeid in Mook en heb daar tussen ongeveer 4 jaar in Nijmegen gewoond. In 2015 heb ik mijn diploma gehaald op het CIOS als manager sportieve recreatie en toerisme. Vanuit daar werd één ding mij al snel duidelijk: het werken met kinderen is wat ik het liefste doe! Kinderen iets mee kunnen geven waardoor zij met een goed gevoel en een glimlach naar huis gaan, daar word ik blij van! Onlangs heb ik na 4,5 jaar afscheid genomen als leidinggevende van SportBSO Renkum, deze beslissing was een zware, maar mijn bedrijf ging voor en ik kwam tijd te kort. Maar, zo druk als ik zelf ook ben, ging ik me in de uurtjes dat ik niets te doen had toch vervelen en al snel kwam ik bij Bas terecht! Ik ga het onderste uit de kan halen om kinderen wat unieks mee te geven, maar ook mijn ervaring in de sport wil ik dolgraag met hen delen. Wanneer de kinderen een goede, fijne dag hebben gehad op de BSO, ga ik ook met een goed gevoel naar huis. Om daarvoor te zorgen is de individuele, mentale begeleiding aan kinderen belangrijk, maar ook het functioneren in groepsverband speelt daar een grote rol in voor de kids. Ik heb er onwijs veel zin in om lekker actief met de kids aan de slag te gaan en iedere dag weer een smile op hun gezicht te zien! Tot snel!

Maud

Ik ben Maud Adriaansen, 22 jaar en woonachtig in Arnhem. Ik ben afgestudeerd Sportkundige en zit in het derde jaar van de studie Pedagogische Wetenschappen. Naast mijn studie doe ik al 14 jaar fanatiek aan wielrennen. Ik vind het enorm mooi en leuk om het plezier wat ik beleef bij het beoefenen van deze sport over te brengen aan kinderen door het leveren van een mooi sport- en beweegaanbod. Ik heb er zin om samen met de kinderen aan de slag te gaan en op die manier een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling!

Sym

Hey ouders en kinderen,
Ik ben Sym. Een enthousiaste 24-jarige uit Arnhem, vol energie en passie voor sport en pedagogiek. In 2019 ben ik afgestudeerd aan het CIOS sport en beweging, waar ik mijn passie voor sporten met kinderen ontwikkelde. Na twee jaar actief te zijn geweest op een BSO in Arnhem besloot ik mij verder te verdiepen in pedagogiek en psychologie, door een HBO-opleiding te volgen. Hier heb ik geleerd om kinderen mentaal en fysiek te laten groeien en genoot ik van de positieve veranderingen in hun ontwikkeling. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met enkele hobby’s. Zo draai ik graag plaatjes op een feestje, duik ik met mijn neus in de boeken en vind ik het heerlijk om te struinen door de natuur!

Op de SportBSO krijg ik de kans om mijn passie voor sport en pedagogiek te combineren. Ik hoop dat ik met mijn kennis kinderen in beweging kan zetten en kan bijdragen aan zowel de fysieke- als de mentale ontwikkeling. Hopelijk krijg ik de kans om jullie allemaal te leren kennen.

Naast dit leuke werk, ben ik nu op maandag en dinsdag aan het werk als klassenassistent op de Borgwal in Bemmel.

Tot snel!

Wessel

Ik ben Wessel de jong, 19 jaar en woon in Bemmel. Op dit moment ben ik nog bezig met het laatste stukje van mijn opleiding, ik hoop in oktober mijn diploma “sport en bewegen” te halen.
Iedere ochtend ben ik te vinden op basisschool de Borgwal in Bemmel, waar ik werk als klassenassistent bij de kleuters. En in de middagen werkzaam op de SportBSO.
Ook ben ik altijd druk met voetbal, waar of wanneer maakt me niet uit. Als ik maar met sport bezig kan zijn. Ik ben fanatiek en enthousiast en heb zin om er bij de SportBSO een mooi jaar van te maken!
Hopelijk spreken we elkaar snel!

Pedagogisch coach

Lorian

Mijn naam is Lorian en ben woonachtig in Nijmegen. Op dit moment ben ik naast mijn huidige werkzaamheden gevraagd om als pedagogisch coach aan de slag te gaan bij de SportBSO. Een mooie uitdaging om een jong bedrijf te helpen ontwikkelen! Ik zal voornamelijk ingezet worden om de pedagogisch medewerkers te ondersteunen. Daarnaast ben ook maandelijks op de groep te vinden.