Ons team

Bas Disveld | SportBSO Lent

Bas Disveld

Pedagogisch Medewerker & Eigenaar

Gedreven door mijn passie in sport, streef ik naar een plezierig en uitdagend sport- en beweegaanbod voor kinderen. Ik heb CIOS Sporten bewegingscoordinator niveau 4 afgerond en Sportkunde. In het verleden ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker bij een buitenschoolse opvang, waar ik voornamelijk bezig was met sportactiviteiten voor kinderen. Daarnaast ben ik als voetbaltrainer werkzaam geweest bij NEC en Sportclub Bemmel van diverse teams (O9 t/m O19). Ook vind ik het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom heb ik samen met twee anderen, het heldenvoetbal opgericht bij Sportclub Bemmel.

Pedagogisch Medewerkers

Fabienne

Fabienne (Locatiemanager)

Hoi hoi, Mijn naam is Fabiënne Hendriks, ik ben 26 jaartjes jong en ik woon inmiddels samen in Bemmel. Ik ben opgegroeid in Mook en heb daar tussen ongeveer 4 jaar in Nijmegen gewoond. In 2015 heb ik mijn diploma gehaald op het CIOS als manager sportieve recreatie en toerisme. Vanuit daar werd één ding mij al snel duidelijk: het werken met kinderen is wat ik het liefste doe! Kinderen iets mee kunnen geven waardoor zij met een goed gevoel en een glimlach naar huis gaan, daar word ik blij van! Onlangs heb ik na 4,5 jaar afscheid genomen als leidinggevende van SportBSO Renkum, deze beslissing was een zware, maar mijn bedrijf ging voor en ik kwam tijd te kort. Maar, zo druk als ik zelf ook ben, ging ik me in de uurtjes dat ik niets te doen had toch vervelen en al snel kwam ik bij Bas terecht! Ik ga het onderste uit de kan halen om kinderen wat unieks mee te geven, maar ook mijn ervaring in de sport wil ik dolgraag met hen delen. Wanneer de kinderen een goede, fijne dag hebben gehad op de BSO, ga ik ook met een goed gevoel naar huis. Om daarvoor te zorgen is de individuele, mentale begeleiding aan kinderen belangrijk, maar ook het functioneren in groepsverband speelt daar een grote rol in voor de kids. Ik heb er onwijs veel zin in om lekker actief met de kids aan de slag te gaan en iedere dag weer een smile op hun gezicht te zien! Tot snel!

Maud

Ik ben Maud Adriaansen, 20 jaar en woonachtig in Arnhem. Ik combineer op het moment de studie Sportkunde (4e jaar) met de studie Pedagogische Wetenschappen (2e jaar). Naast deze studies doe ik al 12 jaar fanatiek aan wielrennen. Ik vind het enorm mooi en leuk om het plezier wat ik beleef bij het beoefenen van deze sport over te brengen aan kinderen door het leveren van een mooi sport- en beweegaanbod. Ik heb er zin om samen met de kinderen aan de slag te gaan en op die manier een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling!

Stagiares

Tabitha

Mijn naam is Tabitha Heijnsdijk, 17 jaar en ik woon in arnhem. Ik zit op het astrum college en ik doe de opleiding Sport en bewegen. naast mijn school sport ik veel waaronder voetbal. ik voetbal bij Eldenia en doe dat inmiddels al 10 jaar. Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan bij de SportBSO in Huissen, omdat ik het leuk vind om met kinderen creatief en sportief bezig te zijn.

Robin

Hoi, ik ben Robin ik ben 19 jaar. Ik woon al mijn hele leven in huissen. Ik zit op de opleiding sport en bewegen in nijmegen en zit nu in het 2de jaar. Ik vind het leuk om werk te doen met kinderen En daarom loop ik ook stage op donderdag bij deze leuke bso in huissen. Ik haal er altijd veel plezier uit om dit (werk) te doen. En het zijn super leuke kinderen.

Tessa

Vrijwilligers

Britt

Mijn naam is Britt, 30 jaar en woonachtig in Huissen. Ik werk als vrijwilliger bij de sportBSO en zorg ervoor dat de kinderen worden opgehaald met de fiets bij hun school en op deze manier veilig aankomen bij de eindbestemming. Na dit gedaan te hebben blijf ik vaak nog even om leuke dingen te doen met de kinderen. Dit kan van alles zijn! Zelf ben ik in mijn jeugd altijd erg sportief geweest, met name in het wedstrijdzwemmen. Fysiek ben ik zelf wat in de steek gelaten, maar bewegen is altijd goed, voor iedereen. Graag zie ik je bij de sportBSO!

Pedagogisch coach

Lorian

Mijn naam is Lorian en ben woonachtig in Nijmegen. Op dit moment ben ik naast mijn huidige werkzaamheden gevraagd om als pedagogisch coach aan de slag te gaan bij de SportBSO. Een mooie uitdaging om een jong bedrijf te helpen ontwikkelen! Ik zal voornamelijk ingezet worden om de pedagogisch medewerkers te ondersteunen. Daarnaast ben ook maandelijks op de groep te vinden.